Emily Systems en SCOPE FinTech Solutions establish an innovative cooperation.

Emily Systems B.V., leverancier van een multidisciplinaire administratieve softwareoplossing voor financiële dienstverleners, en SCOPE FinTech Solutions, expert in cliëntonderzoek en risicobeoordeling, hebben vandaag hun intentie aangekondigd om samen te werken. Deze samenwerking heeft tot doel financiële instellingen te voorzien van een geïntegreerde oplossing voor de administratieve organisatie en CDD-compliance onderzoek.

Emily Systems

Sinds de oprichting heeft Emily Systems zich gevestigd als het betrouwbare systeem voor banken, vermogensbeheerders, depositaries, administrateurs, brokers, family offices en (pensioen)fondsbeheerders. De Emily product suite is een on-premise softwareoplossing die de financiële administratie integreert met zowel de beleggingsadministratie als mede de participanten administratie. Emily is gespecialiseerd in het opslaan, verwerken en rapporteren van data voor zowel verplichte wettelijke rapportages als management- en signaleringsrapportages waaronder transaction- en cashflow monitoring. Emily staat bekend als het perfecte alternatief voor organisaties die hun kritische bedrijfsprocessen niet langer willen delegeren aan externe partijen, of dat nu om inhoudelijke of economische redenen is.

Scope FinTech Solutions

SCOPE FinTech Solutions onderscheidt zich door haar klantgerichte aanpak bij het uitvoeren van cliëntonderzoeken en risicobeoordelingen. Gezien de toenemende regelgeving, waaronder de Wwft en de Sanctiewet, is het van essentieel belang voor financiële instellingen om grondig te screenen voordat zakelijke relaties worden aangegaan. SCOPE helpt klanten niet alleen te voldoen aan wettelijke verplichtingen, maar ook om reputatieschade en andere potentiële problemen te voorkomen door te waarschuwen voor relaties die een verhoogd risico kunnen opleveren.

Innovatieve samenwerking

Deze samenwerking tussen Emily en SCOPE belooft een krachtige combinatie te zijn die financiële instellingen een holistische aanpak biedt voor zowel administratieve organisatie als CDD-compliance. Klanten kunnen rekenen op efficiëntie, veiligheid en naleving van regelgeving, allemaal binnen één geïntegreerde oplossing.

“We zijn verheugd om samen te werken met SCOPE FinTech Solutions”, aldus Maryn de Waal, Directeur bij Emily Systems. “Onze gecombineerde expertise zal ons in staat stellen om onze klanten nog beter te bedienen.”

“In een wereld waarin gegevensbeheer en compliance elkaar kruisen, symboliseert deze samenwerking een mijlpaal. Door de krachten van Emily Systems en SCOPE FinTech Solutions te bundelen, creëren we een synergie die zowel revolutionair als essentieel is voor de financiële sector. We zijn enthousiast over wat we gezamenlijk kunnen bereiken en de waarde die we onze klanten kunnen bieden”, aldus Bas van der Veer, Salesmanager bij SCOPE FinTech Solutions.

De exacte details van de samenwerking en de geplande productreleases zullen in de komende maanden bekend worden gemaakt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Maryn de Waal - Emily Systems BV

Emily Systems
Maryn de Waal
Tel: 06-31791056

Bas van der Veer - SCOPE FinTech Solutions

SCOPE FinTech Solutions
Bas van der Veer
Tel: 06-11400519